16e editie Hoefslag met March en Dowzer

Ook deze 16e editie hebben we weer 2 toffe bands weten te strikken die samen met ons (Appendix) het podium gaan delen op de 2e Hoefslag dit jaar die toch ook weer een beetje in het teken staat van ons 10-jarig jubileum.

Dowzer

Dowzer speelde al 2 keer eerder op Hoefslag, de laatste keer is al weer 4 jaar geleden. Vandaar dat we het tijd vonden worden om ze weer eens uit te nodigen. Sinds die tijd is er redelijk wat veranderd. Met een extra gitarist en 2 drummers verder speelt Dowzer al weer een tijdje op volle oorlogssterkte.

Extra leuk detail (of misschien helemaal niet) Deny van Dowzer heeft ons nieuwe shirt ontworpen. Dus kan je meteen het creatieve brein meeten dat verantwoordelijk is voor ons coolste bandshirt ooit!

March

March komt uit Breda en bestaat nog niet zo lang, sinds maart 2013 namelijk. Dat zegt uiteraard helemaal niks over de kwaliteit, want met (oud-)bandleden uit onder andere New Pokerface en All on Black kan dit alleen maar heel erg gaaf worden. Nog niet overtuigd? Check dan ook zeker de lovende review op 3voor12 van hun show op Breda Barst 2013.

Overige informatie

Entree is uiteraard zoals altijd gratis.

Lokatie:

Café ’t Hoefke
Sibeliusstraat 55
4614 VB Bergen op Zoom

Flyer

Poster-16th-2013-11-02_small

Downloaden en zelf printen om boven je bed of voor je raam te hangen kan natuurlijk ook: