Line-up compleet voor 17e editie van Hoefslag Festival

Op de 17e editie van Hoefslag Festival op zaterdag 29 maart zullen de volgende bands hun muzikale talenten vertonen:

…tromgeroffel….

The Death Traps, Fornax en Appendix.

De zaal gaat om 20:00 open en ergens rond 21:00 zal de eerste band spelen. Heb je geen zin om alleen te staan, zoek je vervoer (of heb je vervoer) of slaapplaats. Spreek dan af via Monkey Match.

Fornax

Voor de Hoefslagbezoeker van het eerste uur is Fornax geen onbekende. Wie even terug graaft in de geschiedenis van Hoefslag ziet dat ze in 2006 ook op de 2e editie hebben gespeeld, de enige cover-avond editie van Hoefslag. Fornax  bestaat uit: Richard (zang, gitaar), Richard (gitaar, zang), Lucien (bas, zang) en Arend (drums).

Fornax

In 2008 brachten ze hun CD ‘Better Sorry than Safe’ uit en in 2009 de bijbehorende videoclip voor het nummer ‘Give it up‘. Eind 2009 werd het wat rustig rond de band en werden er wel wat nieuwe nummers geschreven maar weinig opgetreden. We kunnen dus wel spreken dat we hier op Hoefslag de comeback van Fornax gaan mee maken!

The Death Traps

The Death TrapsThe Death Traps bestaan nog maar kort en bestaat uit bandleden die eerder al in The Window Dressers en New Pokerface hebben gezeten. De band komt uit Ulicoten en Breda en bestaat uit Bert Floren (zang, gitaar), Erik Hermeler (bas, zang) en Jasper Westhoff (drums). Voor de kenners; denk qua sound aan Iron Chic, Ramones en Hot Water Music.

Appendix

Uiteraard kunnen we zelf met Appendix niet ontbreken op ons eigen feestje. Na een wat iets-wat rustig 10-jarig jubileumjaar is Appendix weer druk aan het schrijven gegaan en gaat er zelfs binnenkort een nieuw nummer opgenomen worden.

Voor wie het nu nog steeds niet weet, Appendix bestaat uit: Daan (zang, gitaar), Bas (gitaar, zang), Sander (bas, zang) en Igino (drums).