Hoefslag op Rock over Halsteren 2013

Appendix - est. 2003Sommige van jullie hebben het al meegekregen en andere misschien nog niet. Maar wij (Appendix) zijn 10 jaar oud! Dit vieren wij onder andere met een eigen podium op Rock over Halsteren op zaterdag 7 september 2013.

Voor dit podium kregen wij de vrije hand voor de programmering en naast ons zelf hebben we de volgende super toffe bands geboekt: Gino’s EyeballThe OctopussysOverweightHarsh Realms en Mid Air Collision.

Kan je niet wachten tot september? Op vrijdag 7 juni is er in Gebouw-T een Rock over Halsteren Pre-Party met de Bazzookas, Back At Seven, Simius en Lost Lions of India. Tevens maak je op deze avond ook kans op korting op je entree-kaartjes voor Rock over Halsteren!

UPDATE: Je koopt je kaartje tijdens de pre-party voor slechts € 10,- (TIEN EURO), dat is geen geld. In de reguliere voorverkoop kosten kaartjes € 15,- (VIJFTIEN EURO) en mochten er op 7 september nog kaarten beschikbaar zijn dan betaal je hiervoor € 17,50 (ZEVENTIEN EURO VIJFTIG) aan de kassa op het festival zelf.

Meer informatie over de kaartverkoop en de overige programmering van Rock over Halsteren volgt binnen kort op de website van Rock over Halsteren: www.rockoverhalsteren.nl.